Ajuntament de Palafrugell

foto-juli-fernandez

“Que Palafrugell esdevingui la seu de la Universitat d’Estiu – Universitat Lliure de l’Empordà és una molt bona notícia. Una notícia que posa Palafrugell en el centre del coneixement i que alhora posiciona la nostra vila al bell mig de l’excel·lència educativa. Educació i cultura són dos dels eixos fonamentals a la tasca del Govern que presideixo. No em canso de repetir-ho i no em canso d’apostar-hi. Si deixéssim d’invertir en aquestes àrees, empobriríem encara més els nostres conciutadans. I si ja abans era necessari creure-hi, ara mateix l’esforç encara ha de ser més gran i més incansable i sostingut.

 Però ser seu d’aquesta Universitat d’Estiu comporta també una derivada evident de creixement social i econòmic. Tinc el ple convenciment que no podem crèixer ni socialment ni econòmicament si no ho fem també amb l’educació i la cultura.  Aquesta àmbits han d’anar de la mà per tal de possibilitar el desenvolupament integral de Palafrugell.

Vull agrair a les entitats Cercle Pedra Tallada i Fundació Ferrer Guardia l’aposta pel nostre poble, i vull també que tots els participants a la Universitat d’Estiu–Universitat Lliure de l’Empordà puguin gaudir de tot allò que ofereix Palafrugell. Palafrugell i els palafrugellencs estem a la vostra disposició.”

 

Juli Fernández

Alcalde de Palafrugell

simbols_municipals_emblema